Genieten met een grote G, wat kunnen wij hier anders over zeggen? De opkomst, het weer, de route alles was in één woord geweldig!
De vrijdag was een gezellige middag en avond, lekker bij het vuurtje met een drankje erbij.
 
De zaterdagochtend begon op tijd met bijna 30 voertuigen werd er een prachtige route door de omgeving van Gouda gereden. De lunch werd verzorgd door meneer en mevrouw Dekker, hiervoor onze dank. Tijdens de rit was er helaas een uitvaller, de 328 van David Ham. Gelukkig kon deze, zondag met dank aan de 4-tonner van Igor van Rooijen weer netjes thuis afgeleverd worden. Dank je wel Igor!!
Bij terugkomst stond iedereen natuurlijk te trappelen van ongeduld om over de crossbaan te kunnen rijden. Het enthousiasme was groot, misschien zelfs iets te groot?
De 126 was er in iedergeval ondersteboven van. Gelukkig door het hele snelle optreden van iedereen is er alleen materiële schade en zijn er geen gewonden gevallen. Met dank aan Arjan Bakker en zijn YT-514 werd de 126 snel weer op zijn wielen getrokken en na het ruimen van benzine en olie kon de crossbaan weer open. Dank je wel Arjan!!
Nadat iedereen van de schrik bekomen was en was uitgecrost stond er een heerlijke maaltijd klaar verzorgd door John Verstappen dank je wel John! De buiken waren goed gevuld.
Om dag af te sluiten vond er nog een quiz plaats en was er een leuke verrassing voor de jarige voorzitter.
Na de nodige verhalen en drankjes bij de vuurkorf was ook deze dag weer voorbij.
 
Zondagochtend hebben we collectief alles afgebroken en opgeruimd. En kwam er aan een fantastisch weekend een eind.
Wij willen graag alle deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en aanwezigheid en hopen iedereen op een volgend evenement weer te mogen zien!
logo
logo