Beste military vehicle friend, wat leuk dat jij je in wilt schrijven voor Rijswijk Re-visited, wij hebben er ontzettend veel zin in!!

 

Via dit inschrijfformulier kun jij je inschrijven voor Rijswijk Re-visited.

Het is mogelijk aan te geven welke dag/dagen en activiteiten je deel wilt nemen.

Kinderen tot 8 jaar zijn gratis.

Vul dit met zorg in om fouten te voorkomen. Mochten er onduidelijkheden of vragen zijn stuur een bericht naar: beheer@militaryvehiclefriends.nl.

 

Omdat wij te gast zijn op het bunkercomplex in Rijswijk tijdens de landelijke open dag op zaterdag 28 mei, vragen wij jullie met een aantal zaken rekening te houden.

Het is wenselijk zo veel mogelijk gepast groen te dragen tijdens de open dag. Alle soorten slaapverblijven zijn welkom, alleen zullen de niet-gepaste verblijven meer uit het zicht opgesteld worden. Ook het slapen in je voertuig is geen enkel probleem, hiervoor geldt hetzelfde.

Het is de bedoeling dat je tijdens de opendag zo veel mogelijk interactie hebt met de bezoekers en uitleg kunt geven over jouw voertuig. Je mag zelf bepalen of bezoekers in jouw voertuig plaats mogen nemen om bijvoorbeeld foto’s te maken, dit is natuurlijk leuk maar zeker niet verplicht. Je bent baas over je eigen voertuig.

Het bestuur en de aangewezen vrijwilligers zullen deze dag zo veel mogelijk opletten, maar iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen voertuig en materieel. Wanneer je problemen ondervindt, meld dit dan aan één van de bestuursleden.

 

 

Door het invullen van het inschrijfformulier van dit evenement geef je toestemming dat foto’s en video’s die tijdens het evenement gemaakt worden op onze website en sociale media geplaatst kunnen worden.

Stap 1 van 4
Indien je alleen op zaterdag aan de static show deel wilt nemen dien je om UITERLIJK 9.30 uur aanwezig te zijn
logo
logo