Introductie Bivak Baarn

 

Op vrijdag 5 November was het dan zo ver, het allereerste bivak van Military Vehicle Friends. 

Het bivak werd gehouden op ons clubterrein in Baarn waar de eerste deelnemers zich in de loop van de ochtend verzamelden om een bezoek te brengen aan het Stichting Historische Collectie Regiement Technische Troepen ( TD-museum) ter Soesterberg. 

Na dat wij het binnen museum bezocht hadden werd door de vrijwilligers ook nog even de voertuigstalling opengesteld, ook daar stond zeer veel mooi en groot materieel opgesteld. Na afloop kregen wij een kop koffie en zijn terug gereden naar het terrein.

De avond hebben we afgesloten bij de vuurkorf.

 

Op zaterdagochtend voegden er zich nog deelnemers toe om samen richting kamp Amersfoort te vertrekken en daar een bezoek te brengen aan het nieuwe museum. 

Na een introductie en uitleg van één van de vrijwilligers over kamp Amersfoort kon iedereen op eigen gelegenheid het museum bezoeken. 

Door de nieuwe corona maatregelen zijn een deel van de deelnemers op het buitenterrein gebleven en hebben daar rondgekeken bij onder andere de fusilladeplaats. 

Nadat iedereen weer terug was op de parkeerplaats was het tijd voor een verzorgde lunch om daarna een rit te starten door onder andere het Utrechtse heuvelland. 

Met tussendoor nog een koffiestop en taart eindigde de rit weer op het clubterrein. 

De avond werd er gefrituurd in de veldkeuken en nagepraat bij de vuurkorf.

 

Dankzij de hulp van iedereen was op zondagochtend het terrein al snel opgeruimd en schoon en konden wij als bestuur terug kijken op een geslaagd bivak.

Via deze weg willen wij alle deelnemers nogmaals bedanken voor een geweldig weekend, jullie positieve feedback en hier en daar natuurlijk ook verbeterpunten.

logo
logo