Wie zijn de bestuursleden

Bestuur

preloader-image

Sarge Snorkel

Ik ben Jan Willem Dekker, al zullen de meeste mij kennen als buurman. In het dagelijks leven werk ik in de vuurvaste industrie, en woon samen met mijn vrouw en dochter in Gouda.
Mijn voertuig is een Nekaf M38A1 uit 1956 maar ik heb ook nog een motor op mijn verlanglijstje staan, namelijk een Cagiva 350 T4.
Het enthousiasme en de ideeën van military vehicle friends sluit geheel aan bij mijn ideeën binnen de groene hobby en ik ben dan ook blij deel uit te kunnen maken van het bestuur.
Ik hoop jullie snel op één van onze evenementen te kunnen ontmoeten.

Jan Willem Dekker

Sarge Snorkel

Cookie

Ik ben Chris en woon is Oegstgeest. In het dagelijks leven ben ik vrachtwagen chauffeur bij een bloemen en planten transporteur.
In mijn vrije tijd speel ik doedelzak bij de Band of Liberation uit Leiden.
In 2015 tijdens de war en peace revival in Engeland heb ik het groene virus opgelopen.
In 2017 heb ik mijn eigen voertuig gekocht, een Renault TRM 2000 uit 1987, ook wel bekend als de “Chateau Renault”
Waarom ik bij het bestuur van Military Vehicle Friends zit?
Simpelweg omdat ik mooie evenementen wil helpen organiseren met mensen die dezelfde passie en drive hebben.

Chris

Cookie

Otto

Mijn naam is Otto getrouwd met Angela Scheel samen hebben wij 6 kinderen en wonen in Amersfoort.
In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer in de bouw.
De groene hobby is mij met de paplepel in gegoten en reed ik sinds mijn 5de ritten met mijn vader in zijn Ford Mutt en later een Dodge WC 52.
Sinds klein mannetje is het groene virus altijd wel aanwezig geweest in mijn leven. Het enthousiasme hierin heb ik van mij vader en ik ben dan ook blij dat ik dit nu met mijn eigen gezin kan delen.
Op dit moment heb ik een mowag gw 3500 mannschaft een mowag gw 3500 commando en condor a350 en de nodige Zwitserse toebehoren in bezit.
Het leukste van de hobby is toch wel om het samen met anderen te beleven en andere te kunnen helpen met de kennis die ik in al die jaren heb opgedaan.
Ik hoop om met een gezellige groene vriendenclub mooie ritten en bivak te mogen maken en samen de voertuigen rijdend te houden

Otto Scheel

Otto

Private Zero

Ik ben Yvo Rijsbergen beter bekend als buurman en zelfstandig ondernemer in de isolatietechniek.
Samen met mijn vrouw en zoon woon ik in Leiderdorp. Ik rij in een Nekaf M38A1 uit 1956.
Net als bij Jan Willem sluiten de ideeën en enthousiasme van military vehicle friends geheel aan bij waar ik voor sta.
Ik ben dan ook blij deel uit te kunnen maken van het bestuur en samen mooie evenementen te organiseren.
Ik hoop jullie te ontmoeten bij een van onze evenementen.

Yvo Rijsbergen

Private Zero

Miss Blips

Mijn naam is Angela Scheel getrouwd met Otto samen hebben wij 6 kinderen en wonen in Amersfoort.
Dankzij het enthousiasme van Otto ben ik ook besmet geraakt met het groene virus en met ons hele gezin genieten wij er iedere keer weer van.
Sinds 3 jaar ben ik in het bezit van mijn prachtige dame een gaz 69. Samen met iedereen hoop ik dat wij een prachtige groene vriendenclub op kunnen zetten, samen mooie ritten mogen maken, gezellige bivak ’s mogen bijwonen en ervoor kunnen zorgen dat zoveel mogelijk voertuigen rijdend blijven.

Angela Scheel

Miss Blips

General Halftrack

Hoi ik ben Richard van Laar en werkzaam voor de ambulancedienst van de GGD/RAV voor Gooi en Flevoland en beheer de ICT infrastructuur op de ambulances zo’n 50 stuks ongeveer.
Naast mijn werk heb ik eigen werkplaats waar ik graag vertoef voor me zelf en andere help en de laatste jaren veel aan het groen spul werk en las, Ik heb mijn opleiding LTS metaal techniek gedaan, (vraag me niet waarom ik al 24 jaar in ICT zit).
Ik heb techniek echter nooit los kunnen laten samen met mijn zoon Melvin doen we dan ook graag mee aan leuke evenement zoals bivak of rit samen met iedereen van welke club dan ook.
Daardoor is dit idee samen met Otto, Angela, Yvo, Jan Willem, Chris ontstaan en door de goed vriendschap, En dat we goed met elkaar kunnen schakelen.

Ik ben blij dat je tijd even neemt om dit te lezen en we zullen elkaar vast elkaar spreken tijdens een rit een biertje of hapje eten op de bivak A je to zoals buurman en buurman zeggen.

Richard van Laar

General Halftrack
logo
logo